Onze diensten

Webdesign

U wil nieuwe klanten winnen via het internet of uw producten ook online verkopen? Wij helpen u graag bij het bouwen van uw website.

Als klant bent u nauw betrokken bij het ontwikkelingsproces.
In een eerste gesprek luisteren wij naar wat u verwacht van uw nieuwe website. Op basis hiervan wordt een strategie uitgewerkt waarmee geprobeerd wordt uw gewenste doelen te verwezenlijken.
Daarna werken wij een grafisch ontwerp uit, zodat u weet hoe uw nieuwe website eruit zal zien. Na eventuele aanpassingen en goedkeuring beginnen wij aan de ontwikkeling van de eigenlijke website.
Ook bij deze ontwikkeling blijft u indien gewenst nauw betrokken. Wij plaatsen regelmatig een update online waardoor u makkelijk het ontwikkelproces van de website kan volgen.
Als de laatste regels code klaar zijn wordt de gehele site uitgebreid getest. Hierbij worden eventuele onvolmaaktheden bijgeschaafd. Uw website wordt bovendien getest in verschillende browsers zodat uw website voor iedere bezoeker vlekkeloos werkt. Als deze testfase voorbij is, wordt het geheel opgeleverd. Ook tijdens en na de lancering houden wij een oogje in het zeil zodat alles vlekkeloos verloopt.
Na de oplevering kan u uiteraard nog steeds op ons rekenen voor opvolging en ondersteuning.

De klant is koning en dat geldt ook op het internet. Daarom stellen wij veiligheid en gebruikvriendelijkheid hoog in het vaandel. De gebruiksvriendelijkheid mag hier uiteraard niet onder lijden.
Wij programmeren bovendien alles met respect voor de internationale standaarden omtrent websiteontwikkeling. Zo garanderen wij u dat uw website optimaal werkt in alle huidige en toekomstige browsers en besturingssystemen.

Hosting

Het programmeren van een website is niet voldoende, u wil deze immers ook online houden. Wij nemen indien gewenst ook de webhosting en domeinnaam van website over.

Al onze hostingpakketten zijn uitgerust met het DirectAdmin-controlepaneel. Hiermee kan u zelf op een eenvoudige manier de statistieken van uw website in het oog houden, e-mailadressen beheren, ...

SEO & online marketing

U hebt een website maar de bezoekeraantallen vallen tegen? Wij nemen uw website onder de loep en brengen verbeteringen aan zodat Google en andere zoekmachines uw website beter vinden.

Daar bovenop helpen wij u met het opstarten van een online promocampagne. Dit behelst zowel een advertentiecampagne op verschillende sites als promo voeren op sociale netwerksites.